tag:blogger.com,1999:blog-2235166852800469104.post3500094377471052934..comments2022-03-29T22:48:42.401+03:00Comments on Kuntoilua & Kulinarismia: Taivaallinen mutakakkuPetrahttp://www.blogger.com/profile/13349627917367167647noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2235166852800469104.post-25698019916337879192015-05-31T11:17:36.943+03:002015-05-31T11:17:36.943+03:00Hih, ok, kiitos!Hih, ok, kiitos!Pitsi ja Pipari /Marihttps://www.blogger.com/profile/09937494158003715312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2235166852800469104.post-4472370282357759592015-05-29T17:15:32.481+03:002015-05-29T17:15:32.481+03:00Siis kyllä mä liotan ne puuroonkin just yön yli ni...Siis kyllä mä liotan ne puuroonkin just yön yli niin turpoavat. Muuten on vaan sellasia rouskuvia siemeniä, jotka lilluu nesteessä. Mut rahkan päälle laitan sellaisenaan. Liotettuna on vähän kun sammakonkutua...kuulostaa herkulliselta :)Petrahttps://www.blogger.com/profile/13349627917367167647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2235166852800469104.post-92153289868829901572015-05-29T16:59:34.172+03:002015-05-29T16:59:34.172+03:00Hei kysymys, miksi smoothieen laittaessa ne chian ...Hei kysymys, miksi smoothieen laittaessa ne chian siemenet pitää liottaa mut puuroon ei? siis onko se et puurossa ne turpoaa nesteeseen anyway? mut mitä tapahtuu jos ropsauttaa shakeriin vaan kylmiltään niitä siemeniä? ne on kovia vai mitä? =DPitsi ja Pipari /Marihttps://www.blogger.com/profile/09937494158003715312noreply@blogger.com